MISSIONS

Història principal

Exploració

Estàs preparat per trobar els esquemes de construcció perduts del Dr. Cyberdain? Busca els 10 Esquemes, els trobaràs dins un robot hologràfic sobre d’una plataforma. Parla i activa la missió per poder-los construir en la missió de recol·lecció (Història-6).

Recol·lecció

Amb el requeriment de tenir un pla esquemàtic i l’entrada al Nexe (Història-6), podràs ajudar al laboratori de Cyberdain en la construcció d’una nau de vital importància. Dona els esquemes i construeix els 10 mòduls entregant els materials necessaris.

Torres de control

L’escut circular de protecció creat pel Dr. Cyberdain està format per 12 torres de control (incloent-hi la fortalesa) és l’únic que pot impedir que més meteorits destrossin la ciutat. Recupera les torres enfrontant als enemics invasors i seràs recompensat.

Secundaries

Els quatre reis bèstia

Aquests enemics especials (Bosses) es poden trobar a diferents punts. Necessitaràs una gran habilitat o un bon equip per enfrontar-te a Lynx la reina aranya. Vulcan, l’elemental de foc. Morgalia la reina bruixa i Skrull, el rei esquelet.

Fortalesa

La 3a torre de control, és La Fortalesa. Ha caigut en mans enemigues! Diuen que recuperar-la és impossible. Potser per un grup de guardians hi haurà alguna possibilitat. Que no t’enganyi el seu aspecte exterior. Sota de la mateixa hi ha més de mig milió de blocs, laberíntics passadissos, laboratoris d’experiments secrets, elevadors mecanitzats…