Normes de comportament

1. Respecte

Cal ser respectuós amb els altres jugadors en tot moment. Tracteu els altres tal com voleu que ells us tractin. No es tolerarà cap classe de discriminació.

2. No spamming

Desitgem mantenir el xat en un entorn amigable. Us aconsellem no discutir temes com la religió, la política, l’abús i la violència al nostre servidor. No es permet la publicitat. El correu brossa també inclou l’ús excessiu de les lletres MAJÚSCULA. No omplis el xat amb missatges innecessaris.

3. No robar

No prengueu coses que no us pertanyin. Altres jugadors d’aquest servidor treballen de valent per obtenir materials i objectes per la seva aventura. Si els robeu, podeu ser banejats i expulsats immediatament. Galacora té un sistema de proteccions antirobatori.

4. No vandalisme

Respecteu el paisatge i les construccions, també on esteu construint. No fer ni demanar grans modificacions a la terra o al mar sense el vistiplau del personal. No destruïu o desfeu el mapa, ni construïu a sobre de les construccions d’un altre jugador.

5. Sense trampes

No utilitzeu modificacions, macros o errors de joc que tinguin un avantatge significatiu respecte a altres jugadors. Inclou qualsevol aspecte que permeti la visió per rajos, el radar, les interrupcions de bloqueig, etc. Encara que es tracti d’un error del servidor, no en feu un abús. Atureu i informeu el problema immediatament a un membre del personal.

6. En català

El català és la llengua oficial del servidor i de les converses al xat públic. Acollim jugadors de tot el món, valorem les experiències i antecedents de tothom. Per això us convidem a utilitzar altres idiomes en missatges privats. Galacora vol contribuir a potenciar l’ús de la llengua catalana en el sector dels videojocs.

Normes de construcció

7. No capses de sabates

Els administradors i moderadors poden donar advertència en certes construccions, si són estèticament tan horribles i catastròfiques que puguin causar dolor d’ulls en veure-les. Convidem a fer servir més d’un tipus de bloc o material per les construccions. Exceptuant refugis temporals. No embrutis el mapa amb construccions fetes en pocs segons.

8. Utilitza les proteccions

Utilitzeu els blocs de reclamació “claim” per protegir les vostres construccions. Són 100 blocs de protecció gratuïts per cada hora que jugueu. Amb la pala d’or podreu crear perímetres i amb un pal saber si algun terreny o construcció té propietari. Mireu la guia de protecció per saber més detalls. Recomanem una distància prudencial amb veïns propers.

9. No Pixel Art

El mapa dinàmic web és un lloc de referència per veure el mapa del servidor, les construccions dels jugadors i la seva evolució. No està permès, en cap cas crear pixel art o text gegant per visualitzar-se al mapa o simplement per destacar.